Wie ben ik?

Annemieke Smeink

Ik stel mij graag aan je voor. Mijn naam is Annemieke Smeink en ik ben naast kindercoach, ook kinderverpleegkundige en urotherapeute. Ik werk al vele jaren met veel enthousiasme en passie voor kinderen op de kinderafdeling en kinderpoli van Tergooi. Als urotherapeute train ik kinderen met zindelijkheidsproblemen.

Naast de werkzaamheden in het ziekenhuis heb ik een eigen kindercoachpraktijk AnnemiekeSmeink/Kindercoachpraktijk Huizen, waar ik kinderen coach en de ouders zo mogelijk praktische handvatten geef. Een samenwerking tussen kind, ouder en de kindercoach.

Tijdens de opleiding tot kindercoach bij de academie voor psychodynamica in Scherpenzeel, heb ik veel geleerd over zelfreflectie, zelfbewustzijn en zelfinzicht. Niet alleen voor de kinderen die ik coach, maar ook voor mijn eigen ontwikkeling was dit enorm belangrijk om een betere kindercoach te worden. Kinderen letten namelijk vooral op non-verbale communicatie en zijn gevoelig voor overdracht. Mijn gedrag of welbevinden mag tijdens onze gesprekken nooit in de weg staan.

Het beste wat je kan overkomen is jezelf!
Annemieke Smeink

Nieuwsgierig naar hoe ik uw kind kan begeleiden?

Plan hiervoor een vrijblijvend kennismakingsgeprek in.

Ik ben bereikbaar via annemiekesmeink@gmail.com of 06-44083148